🔺 در آستانه عید قربان مراقب تب «کریمه کنگو» باشید.
🔸در آستانه عید سعید قربان و سنت حسنه قربانی دام، توجه به بهداشت کشتار دام و جلوگیری از انتقال تب کریمه کنگو ضرورت دارد. عامل بیماری تب کریمه کنگو، تنها در انسان قابلیت بیماریزایی دارد و برای دامها و کنهها مشکل خاصی ایجاد نمیکند.
🔸 جهت جلوگیری از انتقال بیماری های مهلک و مشترک بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو، حتی الامکان ذبح دام در کشتارگاه انجام شده و گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه نگهداری شود. کشتار دام در منزل، کوچه و خیابان و به طور کلی مراکز غیر مجاز و غیر بهداشتی و توزیع گوشت گرم، خطر ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را به شدت افزایش میدهد، بنابراین از انجام این کشتارها خودداری گردد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.